Çiğdem Anaokulu
Atakent mah.1.etap 2.bölge 2.Fatih cad. No11 K.Çekmece/İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Binası yanı

Her çocuğa ulaşabilen bir kurum olmak,kapsayıcı eğitime örnek teşkil etmek.

MİSYON

Okul öncesinden her çocuk faydalansın ilkesinden hareketle bölgemizdeki velilere ulaşmak istiyoruz.Her çocuğun ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyoruz.Çocukların yaparak yaşayarak öğrendikleri,araştırma imkanı buldukları,Türkçeyi düzgün kullanabilmelerine imkan sağlayan,akranlarıyla bir arada eğitim öğretim aldıkları,projelerin içinde aktif rol alarak öğrendikleri,manevi ve milli değerlerimizi davranış haline getirdikleri; kapsayıcı eğitimi hedef alarak her çocuk özeldir yaklaşımıyla tüm çocukların kendi gelişim hızlarında ilerlemesini hedef alıyoruz.

BAŞARILAR

Veli Akademileri Projesi, Sıfır Atık Projesi, Ağaçların Adları Projesi, Benimle Oynarmısın Benimle Projesi, Eğitimde İyi Örnekler Projesi (Neşeli Mutfak Projesi), Dilimizn Zenginlikleri Projesi Beyaz Bayrak Projesi Hami Projesi, Farklı Atölyeler Birlikte Güçlüler Projesi, Ulusal Yenilikçi Öğretmen Materyalleri Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Okul Sağlığının Korunması Projesi, Okulum Temiz Projesi, Eko Okul Projesi, Okullarda Orman Projesi.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Merkezi Sistem

1.ETAP 2.BÖLGE ATAKENT MAHALLESİ 2.FATİH CAD.NO:11 KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL

Proje Çalışmaları

Veli Akademileri Projesi. Sıfır Atık Projesi. Ağaçların Adları Projesi. Benimle Oynarmısın Benimle Projesi. Eğitimde İyi Örnekler Projesi (Neşeli Mutfak Projesi). Beyaz Bayrak Projesi. Hami Projesi. Farklı Atölyeler Birlikte Güçlüler Projesi. Ulusal Yenilikçi Öğretmen Materyalleri Projesi. Beslenme Dostu Okul Projesi. Okul Sağlığının Korunması Projesi. Okulum Temiz Projesi. Doğadaki Ayak İzlerimiz. (E Twinning Projesi) Yüz Yapraklı Bir Gül Projesi (E Twinning Projesi) Okullarda Orman Projesi Eko Okul Projesi. Dilimizin Zenginlikleri Projesi.