Okulumuz Hakkında

Atakent mah.1.etap 2.bölge Fatih cad. No11 K.Çekmece/İstanbul
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her türlü veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

MİSYONUMUZ Okulumuz öğrencilerinin, Bilişsel, bedensel, sosyal, duygusal, psikomotor gelişimlerini en üst düzeye çıkarmayı sağlamak, kendi kendilerine yetebilen bağımsız kişilikler geliştirmelerini, topluma uyum sağlamalarını kolaylaştıracak temel olan davranış biçimlerini sağlıklı bir şekilde kazanmalarına yardımcı olmak, sosyo-ekonomik şartları elverişsiz çevre ve ailelerden gelen çocukların Türkçe´yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlayarak ortak bir yetiştirme ortamı hazırlamak ve çocukların ilköğretime en iyi biçimde hazırlanmalarını sağlamak misyonunu amaçlamıştır.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (4 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Küçükçekmece ilçe merkezine 5km il merkeze ise 30km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi